Kormányzati Hitelesítés Szolgáltató

 • Tájékoztatás szolgáltatás kiesésről

  2018-11-07 17:22

  Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Társaságunk által az eSzemélyihez nyújtott minősített e-aláírás célú tanúsítvány szolgáltatásban 2018. november 6-án átmeneti fennakadások voltak.

  Azon eSzemélyi okmánytulajdonosok, akik korábban még nem vették igénybe a szolgáltatásunkat és november 6-án a reggeli órákban szerettek volna tanúsítványt igényelni az okmányirodákban, kormányablakokban, azoknál erre nem volt lehetőség a központi rendszerünk hibája miatt. A hibát társaságunk munkatársai november 6-án 10:22 perckor elhárították, így ettől az időponttól kezdve az új tanúsítványok igénylése ismét elérhetővé vált.

  A hiba érintette azon meglevő ügyfeleinket is, akik a 60 napon belül lejáró tanúsítványaikat szerették volna megújítani az okmányirodákban, kormányablakokban, november 6-án 8:00 és 10:22 között. Ezen ügyfeleink tanúsítványait  visszavonjuk és erről e-mailben értesítést küldünk az okmánytulajdonos részére; ezt követően az adott eSzemélyire ismét igényelhető új tanúsítvány az okmányirodákban, kormányablakokban, a normál üzleti folyamatok szerint.

  Az okozott kellemetlenségért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük!